01 april 2021 Leestijd: 3 minuten

Webinar: ‘Premodu, het snelle en circulaire woningconcept’

Emergo is een industriële partner voor de grondgebonden seriematige woningbouw. We hebben een prefab modulair woningconcept ontwikkeld genaamd Premodu, dat optimaal aansluit op wensen en behoeften van deze markt. Premodu zet de nieuwe standaard voor de prefab modulaire woningbouw. Het woningconcept is geschikt voor zowel nieuwbouw als vernieuwbouw. Ontdek tijdens het webinar meer over het woningconcept en over de ontwikkelingen in de woningbouw.

 


 

 


Tijdens het webinar komen er verschillende sprekers aan tafel die in gesprek gaan met elkaar: 
 • Pieter Huijbregts, Oprichter en oud-voorzitter van Netwerk Conceptueel Bouwen
 • Stefan van Duijnhoven, Directeur Wonen bij KlokGroep 
 • Koos Wessels, Directeur Emergo
 • Hendrik Jan Weggeman, Directeur Emergo
 • Tobias Borst, Conceptmanager Premodu bij Emergo
 • Martin Wijnen, Portefeuillemanager Premodu bij Emergo
 
Tobias Borst, Koos Wessels, Pieter Huijbregts, Hendrik-Jan Weggeman, Stevan van Duijnhoven en Martin Wijnen

 

 Er komen diverse onderwerpen aan bod tijdens het webinar:

 • Marktontwikkelingen woningbouw 
  De huidige ontwikkelingen omtrent de woningbouw worden besproken en voor welke uitdagingen woningcorporaties en aannemers momenteel staan. Ook horen we voor welke situaties het Premodu woningconcept geschikt en aantrekkelijk is.  
 • Ontstaan woningconcept Premodu  
  We staan stil bij de basisgedachte van Premodu: ‘Wij draaien, u kiest!’. Zo wordt u meegenomen in het ontstaan van het woningconcept.
 • Snel & circulair  
  Aan de hand van een rondleiding door het prototype zoomen we in op de eigenschappen van het woningconcept. Premodu is in slechts 5 dagen te realiseren en heeft een zeer gunstige CO2 footprint. Ook wordt er toegelicht wat de circulaire eigenschappen zijn van het woningconcept.
 • Samenwerkingspartners
  Binnen het Premodu woningconcept werkt Emergo samen met partners om projecten te realiseren. Dit zijn aannemers waarmee Emergo een samenwerkingsovereenkomst aangaat. Binnenkort worden de eerste projecten gerealiseerd. Er wordt meer vertelt over deze samenwerkingen.

 
Dit interactieve webinar wordt door Martin Wijnen begeleid. Tijdens de uitzending zal er de mogelijkheid zijn om vragen in te sturen. Deze zullen zoveel als mogelijk beantwoord worden tijdens de uitzending. Mocht dat niet lukken, dan worden ze achteraf alsnog beantwoord.  
 
Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan nu in het voor het Webinar ‘Premodu, het snelle en circulaire woningconcept’ op 14 april 2020 om 14:30u.