Organisatie icon van Emergo Prefab

Organisatie

Emergo is een Nederlandse onderneming. Emergo Business Partners B.V. is de holding van zes werkmaatschappijen, elk met een eigen specifieke functie binnen de onderneming. Het personeel is in dienst bij Emergo Services B.V die de werknemers uitleent aan de zusterondernemingen.

Onze locaties en medewerkers

De hoofdvestiging van Emergo bevindt zich in Stadskanaal, de belangrijkste nevenvestiging in Almelo. Ook worden locaties gehuurd in Wormerveer en Harderwijk. Bij Emergo zijn circa 160 medewerkers in (vaste) dienst werkzaam en circa 45 op inhuurbasis. Zij vertegenwoordigen samen bijna 200 FTE. Ons beleid is om medewerkers met de juiste competenties die passen in onze bedrijfscultuur zoveel mogelijk een vaste aanstelling te geven.

De industrialisatie van de bouw vraagt om professionals met design-competenties: industrieel ontwerpers met bouwkundig inzicht en architecten die kennis hebben van de nieuwe productiemethoden en -technieken. Emergo bouwt daarom heel bewust aan een multidisciplinair team van professionals. Samenwerken vanuit de verschillende disciplines en perspectieven is essentieel voor het perfecte eindresultaat.

Bij Emergo werken op kantoor niet alleen bouwkundigen, maar is er volop perspectief voor werktuigbouwkundigen, elektrotechnici en industrieel ontwerpers. Ook op de werkvloer wordt het spectrum van werkzaamheden steeds breder. Onze productiemedewerkers doen veel meer dan timmeren en onze ambitie is om al onze mensen optimaal te bekwamen voor het modulair bouwen.
 

Organogram Emergo

Organogram Emergo