De-missie-van-Emergo-Prefab

Onze missie

Een plezierige woonomgeving, dat is waar Emergo elke dag een bijdrage aan wil leveren. Niet slechts voor de happy few, maar voor iedereen. We willen met onze producten, oplossingen en expertise een vernieuwende bijdrage leveren aan de Nederlandse woonomgeving. Onze ambitie is niet alleen als onderneming succesvol te zijn, maar van toegevoegde waarde.

Onze visie

Emergo wil zich in de komende jaren positioneren als een partner die vernieuwende industriële oplossingen biedt voor een duurzame gebouwschil en herwinbare energiehuishouding in de seriematige woningbouw. We zijn ons ervan bewust dat een plezierig woonomgeving realiseren een gemeenschappelijke uitdaging voor vele partners is met een breed palet van technische, economische, sociale en ecologische aandachtsgebieden. Openstaan voor de veelheid van belangen en uitdagingen is de sleutel tot oplossingen en innovatie. Onze ambities kunnen we bereiken door dromers, denkers en doeners verantwoordelijkheid te geven en samen te laten werken en ontwikkelen.
 

Maak iets moois voor je medemens!

In ons drukke bestaan en in een omgeving vol met prikkels, verlies je makkelijk uit het oog waarom je iets doet. Dat geldt voor ons als individu, maar ook voor een organisatie of bedrijf. Als de pneumatische hamers tikken, de zaag snerpt en de heftruck langsrijdt, vergeet je gemakkelijk, dat onder het dak wat je fabriceert, straks een kind ligt te dromen van het mooie huis dat zij met haar LEGO-stenen heeft gebouwd. Wij van Emergo verliezen die droom nooit uit het oog. Niet voor niets hebben wij als missie: plezierig wonen, voor iedereen. We maken niet een ‘technisch ding’ maar we dragen met onze producten en oplossingen bij aan een plezierige woonomgeving. Onderzoek heeft meermaals aangetoond dat iets goeds doen voor je medemens bijdraagt aan je geluk en eigenwaarde. Dat kan ook bij ons bouwtechnische beroep wanneer we ons bedenken waarom en voor wie we aan het werk zijn!