Energiesystemen

Navitect II: Energie van fraaie daken!

Illustratie energiedak Navitect II

Emergo Navitect II is het beste energiedak in zijn soort. Het is een functionele en fraaie totaaloplossing, bestaande uit een optimaal dakontwerp, een gepatenteerd bevestigingssysteem en glas-glas PV-panelen zonder frame.

Slim montagesysteem

Door middel van een gepatenteerd en slim bevestigingssysteem worden de PV-panelen bevestigd aan de dakconstructie. De PV-panelen zijn per stuk uitwisselbaar en zeer snel te monteren op prefab voorbereide daken. Dakramen, schoorstenen en andere onderbrekingen in het dak zijn gemakkelijk te integreren, ook het aansluiten op de dakbedekking of randafwerking is eenvoudig.
Project in Kampen Navitect Montage van Navitect

Ontwerpvrijheid

Emergo Navitect II is niet gebonden aan één fabrikant van PV-panelen. Elk glas-glas PV-paneel zonder frame kan in het systeem geïntegreerd worden. Daarbij biedt het systeem grote ontwerpvrijheid. Architecten en bouwers kunnen variëren in formaten, vermogens en legrichting van de PV-panelen. Ook kunnen zij kiezen of ze het hele dakvlak bekleden met PV-panelen of een kleiner gedeelte van het dakvlak.

Waterkerende laag

We bevestigen de PV-panelen direct op de dakconstructie. De panelen vervullen hiermee de waterkerende functie. Zo besparen we op een andere waterkerende laag, zoals dakpannen, felsplaten, kunststof onderplaten of EPDMdakbedekking.
Energiedak Navitect II zonnepanelenEnergiedak Navitect II zonnepanelenEnergiedak Navitect II zonnepanelen

Glas-glas

De voordelen van glas-glas PV-panelen zijn: minder degradatie in de opbrengst, geen microscheuren, veel beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en een veel langere levensduur. Daarom wordt er op deze producten een vermogensgarantie van 25 tot 30 jaar gegeven, waardoor je over een hele lange periode zeker bent van de opbrengst.

Dakontwerpers

Als totaalleverancier van daken ontzorgt Emergo de opdrachtgever van nok tot goot. Alles wat je op een dak kunt bedenken, nemen wij in onze totaaloplossing mee. Naast functionaliteit speelt esthetiek hierin een belangrijke rol. Daarom helpen wij de klant om tot een optimaal dakontwerp te komen waarin Navitect II mooi is geïntegreerd.
 
We vinden altijd een weg naar een esthetisch verantwoord dak mét het gewenste vermogen tegen een optimale prijs.
 
Emergo Navitect II is onder de naam "Universeel Zonnedak" medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe.
 

Navitect I

Emergo Navitect I is een prefab gebouw-geïntegreerde PV-systeem speciaal ontwikkeld voor de renovatiemarkt. De positionering van de zonnepanelen is bij de engineering van het dak geoptimaliseerd en de klant is vrij in zijn keuze van het type paneel. De prefab dakelementen worden in de fabriek voorzien van een waterkerende laag van EPDM en het bevestigingssysteem voor de panelen. Na montage van de dak-elementen kunnen de PV-panelen snel en eenvoudig worden gemonteerd.
 
 

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners