2 december 2022 Leestijd: 1 minuut

Navitect II voor 43 nieuwbouwwoningen in Alphen aan den Rijn

In het nieuwbouwproject Zuyd. in Alphen aan den Rijn hebben we ons fraaie en betaalbare energiedak Navitect II mogen toepassen. Navitect II sluit goed aan bij de chique uitstraling van de woonwijk.

Aan de Zuiderkeerkring, waar tot voor kort nog verpleeghuis Zuidervaart stond, is het nieuwbouwproject Zuyd. ontwikkeld. 43 luxe woningen met een grote variatie in types, zoals eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen. De architectuur is afgestemd op een eigentijds tuindorp dat verbondenheid met de natuur uitstraalt. Er worden kleuren en materialen uit de natuur gebruikt, zoals houtkleurige overstekken en veranda’s. Door natuurtinten met zwart en wit te combineren, krijgt Zuyd. een chique uitstraling.

 

 

Esthetisch verantwoord energiedak

Het fraaie en betaalbare energiedak Navitect II was om die reden de perfecte PV-oplossing voor deze woningen. Het energiedak van Emergo biedt ontwerpvrijheid door variatie in formaten, vermogens en legrichting van de PVpanelen. Voor dit project in Alphen aan den Rijn is gekozen voor een verticale orientatie die dakpansgewijs gemonteerd worden op de dakelementen van Emergo.
 

 

Emergo ontzorgt van goot tot nok

Benieuwd naar de mogelijkheden voor deze mooie integratie van energiesystemen voor renovatie en nieuwbouw? Lees hier meer over Navitect II

 

Dit artikel komt uit ons eigen blad Emergo visie. Klik op de link om te lezen.

Nr. 14 - juni 2022