Koos Wessels 15 februari 2019 Leestijd: 3 minuten

Terugblik op een succesvolle BouwBeurs

We hebben op de BouwBeurs van 2019 in Utrecht veel bezoek gehad op onze stand, waardoor veel nieuwe mensen en partijen ons hebben kunnen leren kennen en vice versa. Herbeleef onze stand door middel van de foto's en de video's.

 

BouwBeurs 2019

Ook dit jaar stond Emergo weer op de BouwBeurs! De BouwBeurs 2019 vond plaats van 4 tot en met 8 februari in de jaarbeurs in Utecht en trok ruim 75.000 bezoekers vanuit het hele land. Op onze stand stonden onder andere een life-size dak waarop onze producten zijn verwerkt en een koffiebar, waardoor we veel interessante gesprekken hebben gehad met verschillende partijen en we onze innovaties hebben kunnen laten zien.

 

Navitect II en prefab wanden met steenstrips

Dit jaar presenteerden wij vooral ons energiedak Navitect II, de opvolger van de eerste versie van ons energiedak dat we twee jaar geleden op de BouwBeurs presenteerden. Inmiddels is Navitect II een technisch doorontwikkeld product. Het doel van Navitect II is om een totaaloplossing voor het dak, die er ook mooi uitziet, aan te bieden aan onze klanten en consumenten.
 
Verder presenteerden wij ook een nieuw product: onze geprefabriceerde wanden die wij voorzien van steenstrips. We merken dat daar een behoefte naar is op de markt. Wanneer wij volgend jaar met dit product op de markt zullen komen, verwachten wij dat we daarmee een groot deel van deze behoefte kunnen voorzien.

 

Nieuw platform voor de particuliere markt: Energetics

Emergo bedient met name de grootzakelijke bouwmarkt, waarvoor wij allerlei innovaties hebben ontwikkeld. Deze innovaties willen wij echter ook beschikbaar stellen voor kleinere bouwbedrijven en particulieren, zodat we duurzaamheid bereikbaar kunnen maken voor iedereen. Om deze doelstelling te kunnen halen hebben wij tijdens de BouwBeurs een nieuw platform gelanceerd genaamd Energetics. Dit platform zal de kleine ondernemers, productpartners en particuliere huizenbezitters samenbrengen en informatie en advies geven om innovaties ter behoeve van duurzaamheid toe te gaan passen op de bestaande woningen in Nederland.

Deze BouwBeurs hebben wij ervaren als inspirerend! We hebben veel bezoek gehad op onze stand, waardoor veel nieuwe mensen en partijen ons hebben kunnen leren kennen en vice versa. Wij hopen dat wij hebben kunnen laten zien dat de verduurzaming van je woning niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook heel mooi kan worden.

Bekijk hieronder de foto's en de film die we hebben laten zien op het scherm op onze stand. De folders van onze producten en het kwartaalblad Emergo Visie kunt u op onze downloads pagina vinden.

 

Bouwbeurs 2019 Emergo Navitect II demo dak
Bouwbeurs-2019-Emergo stand
Gerrit Jan van Riessen in gesprek tijdens de bouwbeurs van 2019
Gerrit Jan van Riessen in gesprek met nieuwe connectie
Hendrik-Jan Weggeman in gesprek tijdens de bouwbeurs van 2019
Jan-Willem de Lange in gesprek tijdens de bouwbeurs van 2019
Johan Rozendom in gesprek tijdens de bouwbeurs van 2019
Jonathan Neinders in gesprek met nieuwe connectie
Koffiebar van Emergo bouwbeurs 2019
Koos Wessels in gesprek tijdens de bouwbeurs van 2019
Koos Wessels met nieuwe connecties
Marco Malaihollo in gesprek tijdens de bouwbeurs van 2019
Marco Malaihollo van Energetics in gesprek met nieuwe connecties
Navitect II dak op de bouwbeurs 2019
Navitect II dak tijdens de bouwbeurs
Navitect II demo woning op de bouwbeurs van 2019
Succesvolle bouwbeurs 2019 voor Emergo Prefab