30 mei 2022 Leestijd: 3 minuten

Open Bedrijven Dag in Almelo

Emergo Prefab fabriek Almelo

Op zaterdag 11 juni 2022 openen we onze deuren! Dit is de kans om écht een kijkje achter de schermen te nemen bij onze moderne vestiging in Almelo. Of je nu geïnteresseerd bent in werken bij Emergo, een studiekeuze moet maken of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is van harte welkom!

Emergo is één van de innovatiefste bouwbedrijven van Nederland. Samen met zo'n 200 vakkundige collega’s maken we perfecte prefab daken, wanden en woonmodules voor nieuwbouw en renovatie en integreren we duurzame energiesystemen in onze producten en oplossingen. Dat alles doen we integraal, onder onze eigen daken. Van aanvraag en ontwerp tot prefabricage en assemblage in één van onze productielocaties in Almelo en Stadskanaal, tot montage op de bouwplaats. Tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 11 juni 2022 kun je een écht inkijkje krijgen in hoe wij onze producten samenstellen en een bijdrage leveren aan een plezierige woonomgeving voor iedereen. 

 

Wat is er te doen? 

  • Volg de rondleiding door onze moderne vestiging in Almelo en kom meer te weten over onze producten en oplossingen.
  • Geniet van echt Italiaans ijs of een heerlijk bakje koffie van onze Barista.
  • Neem een kijkje in onze prefab modelwoning.
  • Sla met de hamer zo hard je maar kan en raak de bel achter de Kop van Jut! Kom jij het hoogst? Dan maak je kans op een mooie prijs.
  • Ook voor de kids zijn er leuke activiteiten.
  • Meer weten over werken bij Emergo? Ontmoet toekomstige collega's en maak kennis met onze recruiters! 

 

Je kunt zaterdag 11 juni van 10:00-16:00 uur gewoon bij ons binnen lopen. Wil je de rondleiding volgen of meer informatie over werken bij Emergo? Meld je dan aan via onderstaande button.

 

Meld je nu aan!

Werken als tekenaar bij Emergo Prefab
Werken als assemblage medewerker bij Emergo Prefab
De bouwplaats altijd dichtbij
Kom werken bij Emergo als Assemblage medewerker

Ga jij het maken?

We zoeken regelmatig handige denkers en slimme doeners. Of je nu ervaring in de bouw hebt of niet, met jouw drive help je mee onze missie te realiseren: plezierig wonen voor iedereen! Daarom mag iedereen die geinteresseerd is in werken bij Emergo op zaterdag 11 juni 2022 vrijblijvend en laagdrempelig een kijkje komen nemen. Zo kun je met je eigen ogen zien hoe mooi het werk is, kun je de sfeer proeven en een aantal toekomstige collega's ontmoeten. Onze recruiters maken graag kennis met je en vertellen je welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wil je er zeker van zijn dat je onze recruiters spreekt? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Meld je nu aan!

 

Tijdens de open dag is er een fotograaf aanwezig die foto's zal maken. De gemaakte foto's worden gebruikt als naslagwerk en voor toekomstig promotiemateriaal op o.a. onze website en social media.