7 maart 2022 Leestijd: 2 minuten

8 volwaardige modulaire woningen in 10 dagen!

In Overasselt hebben we samen met Klokgroep het eerste Premodu project gerealiseerd. Bekijk de video en zie met eigen ogen hoe we in 10 dagen 8 woningen realiseren!

In deze eindfilm van de Premodu Hotspot zien we van begin tot eind hoe hoe de laatste 8 woningen van project Hof van Overasselt in 10 dagen opgebouwd worden. De prefab-componenten arriveren vanuit de fabriek 'just-in-time', waarna ze direct gemonteerd worden op de bouwplaats. Door het kiezen van slimme ontwerpuitgangspunten en vergaande prefabricatie is Premodu zeer snel en betaalbaar. Daarnaast biedt het ruime keuze- en ontwerpvrijheid, zonder de basisprincipes van het concept te verliezen.

 

Het prefab modulaire woningconcept

Premodu is het prefab modulaire woningconcept van Emergo. De Premodu woningen voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit en gaat dus minimaal 50 jaar mee. Het is qua uitstraling en kwaliteit echt een volwaardige woning. Het woningconcept biedt daarnaast ruime keuze- en ontwerpvrijheid zonder de basisprincipes van het concept te verliezen. Daardoor is er voor diverse doelgroepen een geschikte Premodu woning te realiseren.

Premodu is zeer snel en betaalbaar

Door het kiezen van slimme ontwerpuitgangspunten en vergaande prefabricatie is Premodu zeer snel en betaalbaar. De woningen worden stekkerklaar geprefabriceerd. Alle installatievoorzieningen zijn in de gebouwmodules ge├»ntegreerd. Dit betekent dat na montage van de bouwcomponenten slecht een beperkt aantal handelingen nodig zijn om de woning op te kunnen leveren. Prefabricage reduceert ook de foutkansen en faalkosten. De woningen kunnen na zeer korte montagetijd worden opgeleverd aan de bewoners.

Kijk voor meer informatie op www.premodu.nl