30 mei 2019 Leestijd: 1 minuut

Telkens een andere uitstraling

De mogelijkheden tot variëren en combineren van Premodu zijn onvermoed groot. In dit artikel geven we inzichten waar ons concept toe in staat is, zonder dat we vergaande ontwerpwerkzaamheden hoeven te verrichten.

De woningtypes en woonplattegronden van Premodu zijn de vaste basis in ons concept. Premodu biedt echter verrassende vrijheidsgraden om elk project zijn eigen “looks” te geven. Door te variëren in de toepassing van gevelbekleding en de toepassing van opties zoals luifels, dakkapellen, etc. krijgt elk woningblok iets eigens. Onderstaande collages tonen artist impressies van de inwendig gelijke rijwoningen met toch heel verschillende uitstralingen.

 

Woningtype A Premodu collage

De uitstraling van woningtype A kun je vormgeven van sober en ingetogen tot een woning met status. Het toepassen van gevelbrede luifels en dakkapellen lijkt de woning bijna te transformeren!

 

Premodu-woning Rox in vier verschillende uitstralingen in collage

Hierboven zien we de Premodu-woning Rox in vier verschillende 'jassen'. Van binnen zijn de woningen identiek maar door de variatie in materialisatie en de variatie in kleur en van gevelbekleding en dakbedekking zien we vier compleet verschillende woningblokken.