30 april 2020 Leestijd: 1 minuut

Navitect I in Klazienaveen

Voor een renovatieproject in Klazienaveen heeft BAM het energiedak Navitect I van Emergo toegepast. Navitect I is het eerste energiedak van Emergo dat nog veelvuldig toegepast wordt bij renovaties.

Volledige schilvernieuwing

71 woningen zullen worden voorzien van een nieuwe gevel, nieuwe kozijnen met triple glas, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, een warmtepomp en vanzelfsprekend ook een dak van Emergo met PV-panelen.
 
Bij veel renovaties met een Emergo dak kan het bestaande dakbeschot blijven zitten. Dit betekent dat de bewoners ook tijdens de renovatie gewoon thuis kunnen blijven.

Navitect I renovatie in Klazienaveen

Extra aandacht voor luchtdicht bouwen

Om de maximaal haalbare energieprestatie te realiseren hebben alle co-makers van BAM extra focus gelegd op luchtdichtheid bij renovaties. Niet alleen voor het project in Klazienaveen ligt hier de focus op maar ook voor de hierop volgende projecten in Leimuiden (51 woningen) en Langeraar (30+23 woningen). Lefier is de woningcorporatie die BAM de opdracht heeft gegeven en Emergo is trots dat we al meerdere jaren een partner mogen zijn voor de energiedaken bij renovaties die BAM uitvoert.
 

Renovatie met het energiedak Navitect I in Klazienaveen

 

Emergo visie nummer 13

Dit artikel komt uit ons eigen blad Emergo visie. Klik op de link om te lezen.

Nr. 13 - maart 2020