16 februari 2021 Leestijd: 2 minuten

Interne montage opleiding Navitect II van start

Een beschrijving

Onze PV-oplossing Navitect is ondertussen een doorontwikkeld en beproefd systeem. De montage van het in-daksysteem is essentieel om de juiste kwaliteit te waarborgen. Om die reden is er een opleiding ontwikkeld om onze installateurs zelf op te leiden. Afgelopen week heeft de eerste opleidingsdag plaatsgevonden met twee montageteams.

Tijdens deze opleiding worden de installateurs meegenomen in de kennis van onze development engineers. De kennis kan ook direct worden toegepast in de praktijk. Zo zorgen we ervoor dat de installateurs met de juiste kennis en praktische vaardigheden op pad kunnen.

De opleiding bestaat uit diverse modules. Het start bij de basiskennis over PV-panelen met daaropvolgend een module over het product zelf. De installateurs worden meegenomen in alle facetten; van de technische details tot de visie vanuit de directie. De opgedane kennis kan direct in praktijk worden gebracht middels een proefopstelling in onze fabriek.

De opleiding wordt momenteel doorontwikkeld. We werken ernaartoe dat onze installateurs een certificaat ontvangen na het voltooien van deze opleiding. Alle installateurs moeten dit certificaat eerst behalen voordat ze het dak op mogen. Dit alles met als doel om de beloofde kwaliteit te waarborgen van onze PV-oplossing Navitect. 

CursusNavitect_1.jpg
CursusNavitect_1.jpg


CursusNavitect_2.jpg
CursusNavitect_2.jpg


CursusNavitect_4.jpg
CursusNavitect_4.jpg


CursusNavitect_13.jpg
CursusNavitect_13.jpg


CursusNavitect_14.jpg
CursusNavitect_14.jpg

 
CursusNavitect_8.jpg
CursusNavitect_8.jpg