16 februari 2021 Leestijd: 1 minuut

Interne montage opleiding Navitect II van start

Cursus van Emergo Prefab over Navitect II aan medewerkers van Emergo Prefab

Onze PV-oplossing Navitect is ondertussen een doorontwikkeld en beproefd systeem. De montage van het in-daksysteem is essentieel om de juiste kwaliteit te waarborgen. Om die reden is er een opleiding ontwikkeld om onze installateurs zelf op te leiden. Afgelopen week heeft de eerste opleidingsdag plaatsgevonden met twee montageteams.

Optimale kwaliteit door optimale kennisdeling

Tijdens deze opleiding worden de installateurs meegenomen in de kennis van onze development engineers. De kennis kan ook direct worden toegepast in de praktijk. Zo zorgen we ervoor dat de installateurs met de juiste kennis en praktische vaardigheden op pad kunnen.

De opleiding bestaat uit diverse modules. Het start bij de basiskennis over PV-panelen met daaropvolgend een module over het product zelf. De installateurs worden meegenomen in alle facetten; van de technische details tot de visie vanuit de directie. De opgedane kennis kan direct in praktijk worden gebracht middels een proefopstelling in onze fabriek.

De opleiding wordt momenteel doorontwikkeld. We werken ernaartoe dat onze installateurs een certificaat ontvangen na het voltooien van deze opleiding. Alle installateurs moeten dit certificaat eerst behalen voordat ze het dak op mogen. Dit alles met als doel om de beloofde kwaliteit te waarborgen van onze PV-oplossing Navitect
 

Cursus Navitect II voor assembleren van Navitect II
Jan-Willem legt uit over Navitect II aan medewerkers Emergo Prefab
Jesse Versluijs geeft een cursus aan medewerkers Emergo Prefab met zonnepaneel
Jesse Versluijs in overleg met medewerkers van Emergo Prefab over Navitect II
Medewerkers van Emergo Prefab in een cursus (opleiding) over Navitect II
Navitect cursus wordt gegeven aan medewerkers Emergo Prefab