20 april 2022 Leestijd: 2 minuten

79 voltooide opleidingen in de Emergo School of Industry!

Vanaf het begin van 2020 hebben 17 collega’s een branchecertificaat gehaald. In een pilot samen met het ROC van Twente hebben 3 collega's dit branchecertificaat met extra vakken aangevuld tot een volwaardig MBO 2 diploma!

Bij Emergo investeren we in kennis en vakmanschap en dagen we je uit je te ontwikkelen. Ervaring in de bouwsector is niet per definitie nodig. Iedereen die wil, is bij ons welkom om het vak te kunnen leren. Dankzij een fijne samenwerking met het ROC van Twente hebben we een pilot kunnen starten zodat 3 van onze collega's het branchecertificaat mochten verzilveren met aanvullende vakken tot een MBO 2 diploma. De pilot is goed verlopen en we hopen deze opleiding in combinatie met het ROC van Twente in de toekomst ook aan te blijven bieden.

De motiviatie die je hebt, is belangrijker dan de ervaring die je mist

“Bij Emergo kun je van nul doorgroeien naar honderd procent. De motivatie die je hebt, is belangrijker dan de ervaring die je mist. “ Aldus Kubilay On. Als een van de vele studenten in de Emergo School of Industry heeft hij succesvol onze interne opleiding voltooid. Sinds de start van de opleiding zijn inmiddels al 79 opleidingen voltooid. 

Mensen gaan meedenken

De kennis die de deelnemers aangereikt krijgen in de Emergo School of Industry geeft verantwoordelijkheidsbesef. Mensen gaan meedenken. Hoe meer kennis je hebt, des te meer betrokken word je bij het product en de productie. De kwaliteit wordt daardoor ook beter. We zien die betrokkenheid heel duidelijk terug. We reiken elk jaar weer een Innovatie- en motivatieprijs uit. Dit is een prijs die collega's kunnen winnen wanneer zij het beste idee voor een innovatie hebben ingebracht. Daarbij zie je ook steeds meer ideeën vanaf de werkvloer komen. Goede ideeën die doorgevoerd worden over de hele productie!

We zijn ontzettend trots op onze collega’s en feliciteren ze van harte met het behaalde resultaat. 

Meer weten? Neem een kijkje op onze Werken bij Emergo website.