17 november 2021 Leestijd: 1 minuut

4 woningen binnen 3 dagen wind- en waterdicht - Premodu Hotspot

Thumbnail van de Premodu hotspot met plaatsing van een woonmodule.

In deze aflevering van de Premodu Hotspot zien we de montage van één blok van vier Premodu woningen. De componenten komen Just-in-time op de bouwlocatie waarna het direct vliegensvlug gemonteerd wordt.

De Premodu hotspot

Volg mee met de realisatie van de eerste 12 Premodu-woningen in Overasselt! In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen en zie je hoe wij van een paar planken prefab componenten maken in onze fabriek in Almelo en hieruit de eerste 12 Premodu woningen in elkaar zetten.

 

Op de eerste dag van de montage worden de prefab woonmodules vanuit de locatie in Almelo Just In Time geleverd op de bouwlocatie in Overasselt. Daarna worden deze woonmodules snel gemonteerd. Vervolgens worden er prefab betonvloeren gelegd. Dan worden de prefab wanden die in Almelo zijn gemaakt gemonteerd. Op dag 2 word er begonnen met het monteren van de CLT vloeren. Daarna worden de prefab badkamer modules geplaatst. Op dag 3 worden de vlieringen gemonteerd en daarna de prefab daken. Uiteindelijk heb je binnen 3 dagen 4 wind- en waterdichte woningen.

In de volgende Premodu hotspot word er meer laten zien over de afwerking van de prefab woningen. Bekijk deze hier: Het afwerken is begonnen! - Premodu Hotspot | Emergo