Blog

102 betaalbare huurwoningen in de wijk Zandpoort in Almere

102 betaalbare huurwoningen in de wijk Zandpoort in Almere

Zandpoort is gelegen in Olympiakwartier West en is de nieuwste uitbreidingswijk van Almere. In deze wijk is bewust omgaan met energie de standaard. Zandpoort is een wijk waar iedereen kan wonen. Van huur tot koop en van rijwoning tot twee-onder-één-kap.
13 november 2018
In samenwerking met het Woningbouwatelier deed de gemeente Almere een oproep aan partijen in de bouwwereld voor kwalitatief goede woningen met een huurprijs van maximaal €550 per maand en zo laag mogelijke energielasten. Hieraan gaf Trebbe met de Alliantie gehoor en samen dienden ze een plan in voor 58 woningen met een EPC van 0,0. Ook op andere vlakken zijn de woningen duurzaam. Zo zijn er keuzes gemaakt in het materiaalgebruik die een gunstige uitwerking hebben op zowel de aanschafwaarde als de onderhoudslasten. Daarnaast zijn de woningen door de flexibele indeling geschikt voor verschillende doelgroepen zoals starters, éénoudergezinnen en gezinnen.

Emergo heeft voor deze woningen de prefab dakelementen geleverd en gemonteerd.

Almere Zandpoort met daken van Emergo Almere Zandpoort met daken van Emergo Almere Zandpoort met daken van Emergo Almere Zandpoort met daken van Emergo

© 2019 - Emergo Business Partners