Werken bij Emergo

Werkplek

Bij Emergo werken op kantoor niet slechts bouwkundigen, maar is er volop perspectief voor werktuigbouwkundigen, elektrotechnici en industrieel ontwerpers. Emergo investeert in een optimale werkplek. Dat zie je terug in de hard- en software waar onze professionals mee werken. We hebben een kantooromgeving gecreëerd die samenwerking en collegialiteit stimuleert.

Op de werkvloer van Emergo wordt het spectrum van werkzaamheden steeds breder. Onze productiemedewerkers doen veel meer dan timmeren. Er worden bijvoorbeeld lijmtechnieken toegepast en installatietechnische componenten verwerkt. Emergo investeert voortdurend in productiemiddelen en informatietechnologie waardoor onze vakmensen hun werk eenvoudiger, beter en efficiënter kunnen doen.

Onze ambitie is om onze mensen optimaal te bekwamen voor hun vak en verantwoordelijkheid. De bouwbranche is in ontwikkeling. Emergo wil een innoverende partner zijn, daarom investeren we in expertiseontwikkeling. We werken samen met kennispartners en onderwijsinstellingen en bieden eigen opleidingsprogramma’s aan in onze Emergo School of Industry.

Ben je geïnteresseerd in een inspirerende functie bij Emergo, kijk dan bij vacatures.

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners