Werken bij Emergo

School of Industry

Emergo wil zijn medewerkers een inspirerende werkplek bieden. Wij dagen onze mensen uit zich te ontwikkelen. Onze ambities zijn daarbij hoog. Wij willen onze medewerkers naast de reguliere opleidingsmogelijkheden een eigen, hoogwaardig en langjarig trainingsprogramma bieden. Wij geloven dat onze organisatie daarmee innoverend vermogen ontwikkelt. Het is essentieel dat elke medewerker niet alleen weet wat hij moet doen, maar bovenal waarom!

Emergo heeft een werknemerspopulatie die graag jarenlang voor de onderneming werkzaam is. We willen deze loyaliteit en professionaliteit verder uitbouwen, daarom maken we de kennis en expertise in onze organisatie doelbewust beschikbaar voor de hele organisatie. Hiervoor hebben we onze Emergo School of Industry. We werken daarin samen met kennispartners.

Elke sector en elk bedrijf kent vernieuwers, mensen die voorop lopen en altijd bezig zijn met de vraag: kan dit niet anders, kan dit niet beter? Bij hen worden vaak de vernieuwende ideeën geboren. Wil je goede ideeën omzetten in bruikbare innovaties, dan heeft je hele organisatie innoverend vermogen nodig; dromers, onderzoekers en doeners uit verschillende disciplines die samenwerken met een gemeenschappelijke visie.

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners