Blog

Vol inspiratie richting 2018!

Vol inspiratie richting 2018!

2017 was een jaar waarin we een groeispurt hebben afgerond. Onze uitgebreide productiefaciliteiten in Stadkanaal draaien nu optimaal en we hebben daarvoor 40 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Er is veel gebeurd en daar willen we graag wat over vertellen.
20 december 2017

Op het eindejaarsfeest van Emergo mochten we samen met al onze collega's terugblikken op een jaar met hoogtepunten. We hebben gesproken over innovatie en onze toekomst bij Emergo. Ook is de Innovatieprijs 2017 uitgereikt, veel goede en innovatieve ideeën zijn hiervoor binnen gekomen. Marcel van harte gefeliciteerd met de hoofdprijs!
 

Afsluiting Emergo 2017
Afsluiting Emergo 2017 3

Emergo Prefab

De merknaam Emergo Houtconstructies is door de jaren een begrip geworden bij onze klanten. Maar deze naam dekt in afnemende mate de lading. Waar we eerder vooral prefab daken leverden, zijn we nu een allround prefab fabrikant van de complete woningschil en kant-en-klare woonmodules. Daarom presenteren we ons met ingang van 2018 als Emergo Prefab. Ook onze website is compleet vernieuwd.

Modulair bouwen

De vakbladen en seminars stonden er het afgelopen jaar bol van: industrialisatie en modulair bouwen. En niet onterecht. We zien om ons heen dat de daad bij het woord wordt gevoegd. En dat doet Emergo ook. Samen met diverse partners brengen we modulaire nieuwbouwwoningen en renovatieconcepten op de markt. We zitten samen met onze partners aan de tekentafel en vervolgens is Emergo de fabrikant van de prefab modules.
 

Prefab woonmodules

Onze turn key prefab uitbouwen en badkamers hebben de interesse gewekt in de zakelijke markt. Zowel woningbouwverenigingen als bouwers zien de unieke voordelen van deze kant-en-klare woonmodules. Dit jaar hebben we circa 100 modules uitgeleverd en geplaatst. Voor 2018 verwachten we een verdere groei van deze productgroep.

Energiedak 2.0

Tijdens de goedbezochte bouwbeurs in februari 2017 hebben we ons concept Energiedak 2.0 geïntroduceerd. De afgelopen maanden hebben onze ingenieurs doelgericht gewerkt aan de ontwikkeling van dit concept naar een gecertificeerd product. In het eerste kwartaal van 2018 is het product gereed voor de marktintroductie. Zowel onze klanten als wijzelf kijken daarnaar uit!


Volgende groeistap

We merken bij onze klanten een groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige prefab bouwdelen die in een moderne en goed geconditioneerde omgeving op industriële wijze worden geproduceerd. Die vraag willen we graag beantwoorden. Komend jaar ontwikkelen we daarom concrete plannen voor verdere uitbreiding van onze productiecapaciteit. We kunnen altijd blijven leren en verbeteren. We zien niet alleen kansen om meer te doen, we willen ons werk ook nog beter doen! Vol energie en inspiratie gaan we het jaar 2018 tegemoet, waarin we samen met onze partners mooie producten en projecten willen realiseren.

Afsluiting Emergo 2017 2 Afsluiting Emergo 2017 4

© 2019 - Emergo Business Partners