1 januari 2018 Leestijd: 3 minuten

Emergo on Top

Emergo-On-Top-Model prefab dak

Emergo on Top® is een complete en integrale turnkey dakoplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Emergo biedt zijn klanten één aanspreekpunt voor dakontwerp en -constructie, maar ook voor montage en eindafwerking met pannen en/of PV-panelen.

Emergo is niet zomaar een prefab dakenproducent: als totaalleverancier van prefab daken ontzorgen we de opdrachtgever van nok tot goot. Alles wat je op een dak kunt bedenken, nemen wij in onze totaaloplossing mee. Naast functionaliteit speelt esthetiek hierin een belangrijke rol. Onze daken kunnen voorzien worden van: dakbedekking, het Emergo Energiedak, dakvensters, een vliering, dakkapellen, goten en schoorstenen
 

Daken

Emergo produceert in de geconditioneerde omstandigheden van zijn fabriek kwalitatief hoogwaardige en uitstekend isolerende dakelementen. Deze zijn aan de binnenzijde afgewerkt en reeds voorzien van dakramen en -doorvoeren. De kant-en-klare elementen worden just-in-time op de bouwplaats geleverd en gemonteerd. Snel en effectief.
 

Dakbedekking

Na montage volgt de verdere afwerking van het dak. Het leggen van dakpannen, het aanbrengen van kilgoten, verholen goten en andere toebehoren. Dit kan allemaal door Emergo worden verzorgd. Graag zelfs.
 

Emergo Navitect II

Liever zonnepanelen in plaats van dakpannen? Geen probleem! Emergo Navitect II is het beste energiedak in zijn soort. Het is een functionele en fraaie totaaloplossing, bestaande uit een optimaal dakontwerp, een gepatenteerd bevestigingssysteem en glas-glas PV-panelen zonder frame. Het Emergo Energiedak wordt in de fabriek al voorbereid voor een snelle en kwalitatief hoogwaardige montage van fotovoltaïsche panelen op de bouw (Building Integrated Photo Voltaics, BIPV). Monteren, aansluiten en in bedrijf stellen van de PV-installatie vindt Emergo vanzelfsprekend. Wel zo makkelijk.

Integrale dakoplossing: vooruitstrevend en compleet.

 

Dakvensters

Een dakvenster geeft licht en ventilatie. Tuimelvensters met politiekeurmerk of HR++ beglazing, Emergo plaatst het gewenste dakvenster in de prefab dakelementen en werkt ze compleet af, zowel aan de buiten- als de binnenzijde.
 

Vliering

Extra gebruiks- of opslagruimte is nooit weg. Het Emergo-daksysteem maakt de montage van een prefab vliering mogelijk, inclusief ontsluiting.
   

Emergo on Top prefab dak totaaloplossing illustratie
 

Dakkapellen

Een dakkapel geeft uitzicht en ruimte en vormt een esthetisch geheel met het dak. Emergo monteert eigen prefab dakkapellen met gevarieerde afwerkingsmogelijkheden. Onderhoudsarme bekleding, zink of (afgelakte) houten gevelbekleding? Emergo biedt keuzevrijheid.
 

Goten

Gootafwerkingen komen voor in allerlei verschillende uitvoeringen. Emergo levert en monteert getimmerde exemplaren, maar ook zinken, kunststof en aluminium goten.
 

Schoorstenen

Op een mooi dak hoort een passende schoorsteen. Emergo levert en installeert prefab schoorstenen die kwalitatief en esthetisch naadloos aansluiten op de geproduceerde daken. Met keuze in afwerking, afmeting en doorvoeren voor technische installaties krijgt de klant een perfect product op maat.