Plezierig wonen voor iedereen!
Partner voor prefab oplossingen
Energie uit fraaie daken
Maximale voorbereiding - minimale overlast
Doordachte keuzes voor optimale resultaten
Dromen - denken - doen!

Plezierig wonen voor iedereen!

Duurzame rijwoningen met mooie details
Met een EPC van nul worden de rijwoningen duurzaam. De grondgebonden woningen worden verdeeld over zeven woonblokken en krijgen door verschillende kleuren baksteen variatie in de gevels. Emergo Prefab nam de daken voor zijn rekening. Lees meer »
Industrialisatie van de woningbouw
Dagelijks krijgen we de updates van de vak-media over wat hot is in onze branche. Je zou de indruk kunnen krijgen dat er een bouw-brede revolutie gaande is en dat we binnenkort ontwaken in een wereld van 3D-geprinte woningen uit biobased grondstoffen... Lees meer »
Nieuwe locatie Emergo Almelo
Emergo Vastgoed B.V. en XL Businesspark Twente hebben woensdag 11 juli een ontwikkelingsovereenkomst getekend voor een bouwlocatie op XL Businesspark te Almelo. Lees meer »
Project in Vizier: Koningsdaal
Op een voormalig industrieterrein langs de Waal is in Nijmegen een nieuwe wijk verrezen: Koningsdaal. Een uitdagend bouwproject volbracht dankzij een perfecte samenwerking. Roel van Tatenhove, Mark Jaspers, en Jonathan Neinders in gesprek. Lees meer »
Prefab daken van Emergo in Culemborg
Nieuwbouwproject De Bongerd in Culemborg voorzien van Emergo Prefab daken. Lees meer »
Navitect II
Met het nieuwe energiedak van Emergo valt er wat te kiezen. Je krijgt een dak dat er mooi uit ziet en 30 jaar lang het vermogen levert dat past bij jouw woonwensen. Lees meer »
De innovatieprijs van 2017
Samen met je collega’s het productieproces goed laten verlopen is één van de meest interessante uitdagingen die we hebben. Op onze inspiratiedag vorig jaar is het startschot gelost voor de wedstrijd om de Emergo Innovatieprijs. Lees meer »
Prefab daken in Volgerlanden, Hendrik ido Ambacht.
In de jonge wijk Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht hebben we afgelopen jaren veel woningen mogen voorzien van een Emergo Prefab dak. Lees meer »
Emergo Bewust Veilig
Op 16 maart 2018 stond heel bouwend Nederland even stil om bewust bezig te zijn met veiligheid. Elke dag van het jaar is dit Dit vanzelfsprekend ook bij Emergo Prefab. Bekijk de video over deze dag. Lees meer »

Emergo in 60 Seconden

Emergo Prefab

Emergo is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van houtskeletbouw daken, gevels en andere componenten. Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal en Almelo en is door heel Nederland actief met montageteams.

Downloads

© 2018 - Emergo Business Partners