Plezierig wonen voor iedereen!
Partner voor prefab oplossingen
Energie uit fraaie daken
Maximale voorbereiding - minimale overlast
Doordachte keuzes voor optimale resultaten
Dromen - denken - doen!

Emergo in 60 Seconden

Plezierig wonen voor iedereen!

Een inspirerend 2018 toegewenst!
Per ingang van 2018 gaan we verder onder de naam Emergo Prefab in plaats van Emergo Houtconstructies. Lees meer »
Variërende dakvormen in Bunschoten
In Bunschoten zijn vrijstaande woningen, geschakelde woningen en rijwoningen gerealiseerd. Kenmerkend aan de woningen zijn de trapgevels die extra karakter geven. Lees meer »
Mooie wijk: De groene tuinen in Driebergen
Dit fraaie stukje Driebergen-Rijsenburg is er voor iedereen die ruim en groen wil wonen, met het gemak van alle voorzieningen dichtbij. Lees meer »
Mooie details in Waterfront Harderwijk
Emergo heeft voor 28 woningen in de nieuwbouwwijk het Waterfront daken en dakkapellen geleverd. De woningen zijn in de herkenbare Oud Hollandse stijl ontworpen. Lees meer »
In 1 dag naar NOM in Heerhugowaard
In Heerhugowaard renoveren BAM Woningbouw, woningcorporatie Woonwaard met Emergo rijtjeswoningen uit de jaren ’70 naar Nul op de Meter. Lees meer »
Veelzijdige en uitdagende daken en dakkapellen in Maasland
Aan de vroegere tramdijk van Maasland wordt Maaslandse Dam, De Meent gerealiseerd. Project De Meent bestaat uit 20 geschakelde landhuizen en zijn verkrijgbaar in 5 verschillende types. Lees meer »
Authentieke details in Nijmegen
De nieuwbouwwoningen van Koningsdaal ademen de sfeer van de 19e eeuw. Ontdek de torentjes op de hoekwoningen en laat je oog vallen op de karakteristieke raampartijen. Het is de uitstraling van toen, met de afwerking van nu. Lees meer »
Hof van Vleuten in oud Hollandse stijl
De bouw van 45 prachtige woningen in oud Hollandse stijl. In Hof van Vleuten komen ruime herenhuizen op een schitterende locatie. Er zijn 3- en 4-laagse woningen, met 4 of 5 flinke slaapkamers. De helft van de woningen ligt aan en kijkt uit over het water. Lees meer »
133 daken in het vestingstadje Weesp
In vestingstad Weesp heeft Emergo voor 133 woningen de daken geleverd, gemonteerd en afgewerkt. In samenwerking met Trebbe en comakers. Lees meer »

Downloads

Emergo Business Partners - © 2018