Dromen - denken - doen!
Maximale voorbereiding - minimale overlast
Bouwen is topsport!
Plezierig wonen voor iedereen!
Doordachte keuzes voor optimale resultaten
Energie uit fraaie daken
Partner voor prefab oplossingen
Wat is prefab?
Prefab, prefabricage, industrialisatie en assembleren zijn de kernwoorden van de toekomstige bouwplaats. Maar wat betekenen ze eigenlijk? Lees meer »
Prefab daken voor nieuwbouwwijk in Nunspeet.
Aan de noordoostkant van Nunspeet wordt Molenbeek ontwikkeld. Een landelijke wijk met een dorps karakter. Molenbeek vormt de laatste grote uitbreidingslocatie van Nunspeet. Lees meer »
Moderne woningen in traditionele stijl
Hoogwaardige isolatie voor het nieuwbouw project Veenrijk. De twee-onder-éénkappers zijn geïnspireerd op een typisch historisch landhuis uit Veenendaal. Kenmerkend zijn de hoge kap met een doorlopende daklijn en de vele erkers en dakkapellen.  Lees meer »
Digitalisering in de bouwsector
Elke ondernemer in de bouwsector doet er verstandig aan om regelmatig rustig na te denken over zijn bedrijfsprocessen en de wijze waarop ICT deze kan ondersteunen.  
  Lees meer »
Vakantie!
Met een zomerse BBQ luiden wij onze vakantie in. Emergo is gesloten van 30 juli tot en met 24 augustus. Fijne vakantie! Lees meer »
Nieuwe locatie Emergo Almelo
Emergo Vastgoed B.V. en XL Businesspark Twente hebben woensdag 11 juli een ontwikkelingsovereenkomst getekend voor een bouwlocatie op XL Businesspark te Almelo. Lees meer »
De Optimaat
De Optimaat woning is ongetwijfeld één van de meest opzienbarende concepten van dit jaar in de nieuwbouwmarkt. We spraken Jesse Versluijs en Koos Wessels over het concept en de samenwerking tussen KlokGroep en Emergo. Lees meer »
Project in Vizier: Kampen
Geslaagde productlancering voor Navitect II in Kampen. Lees meer »
Project in Vizier: Koningsdaal
Op een voormalig industrieterrein langs de Waal is in Nijmegen een nieuwe wijk verrezen: Koningsdaal. Een uitdagend bouwproject volbracht dankzij een perfecte samenwerking. Roel van Tatenhove, Mark Jaspers, en Jonathan Neinders in gesprek. Lees meer »

Plezierig wonen voor iedereen!

Emergo in 60 seconden

Emergo is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en monteren van prefab bouwcomponenten. Emergo biedt totaaloplossingen voor de gebouwschil: prefab daken, gevelvullende elementen, prefab dakkapellen en schoorstenen. Aanvullend op de houtskeletbouw componenten biedt Emergo ook duurzame gebouw geïntegreerde energieoplossingen zoals het prefab energiedak met indak zonnepanelen en energiemodules. Complete woonmodules zoals prefab uitbouwen en prefab badkamers maken ook onderdeel uit van ons productassortiment. Emergo is gevestigd in Stadskanaal en Almelo en is door heel Nederland actief met montageteams.

Downloads

© 2018 - Emergo Business Partners