Plezierig wonen voor iedereen!
Partner voor prefab oplossingen
Energie uit fraaie daken
Maximale voorbereiding - minimale overlast
Doordachte keuzes voor optimale resultaten
Dromen - denken - doen!

Emergo in 60 Seconden

Emergo Prefab

Emergo is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van houtskeletbouw daken, gevels en andere componenten. Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal en Almelo en is door heel Nederland actief met montageteams.

Plezierig wonen voor iedereen!

Prefab gordingdaken in uniek ontwerp
Fris ontwerp van Heren5 Architecten wordt realiteit door Thunnissen. Prefab daken ontworpen en geproduceerd door Emergo Prefab. Wonen in de plataan is typisch Haarlem. Lees meer »
Duizend per dag!
In 2050 moet de gebouwde omgeving in Nederland energieneutraal zijn. Ons land kent zo'n acht miljoen gebouwen. Om die doelstelling te halen, moet er de komende 30 jaar circa 1.000 gebouwen per dag worden voorzien van een duurzame energievoorziening. Lees meer »
De innovatieprijs van 2017
Samen met je collega’s het productieproces goed laten verlopen is één van de meest interessante uitdagingen die we hebben. Op onze inspiratiedag vorig jaar is het startschot gelost voor de wedstrijd om de Emergo Innovatieprijs. Lees meer »
Energiedak 2.0
Met het nieuwe energiedak van Emergo valt er wat te kiezen. Je krijgt een dak dat er mooi uit ziet en 30 jaar lang het vermogen levert dat past bij jouw woonwensen. Lees meer »
Emergo Bewust Veilig
Op 16 maart 2018 stond heel bouwend Nederland even stil om bewust bezig te zijn met veiligheid. Elke dag van het jaar is dit Dit vanzelfsprekend ook bij Emergo Prefab. Bekijk de video over deze dag. Lees meer »
133 daken in het vestingstadje Weesp
In vestingstad Weesp heeft Emergo voor 133 woningen de daken geleverd, gemonteerd en afgewerkt. In samenwerking met Trebbe en comakers. Lees meer »
Authentieke details in Nijmegen
De nieuwbouwwoningen van Koningsdaal ademen de sfeer van de 19e eeuw. Ontdek de torentjes op de hoekwoningen en laat je oog vallen op de karakteristieke raampartijen. Het is de uitstraling van toen, met de afwerking van nu. Lees meer »
Vol inspiratie richting 2018!
2017 was een jaar waarin we een groeispurt hebben afgerond. Onze uitgebreide productiefaciliteiten in Stadkanaal draaien nu optimaal en we hebben daarvoor 40 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Er is veel gebeurd en daar willen we graag wat over vertellen. Lees meer »
Iets nieuws moet ook echt beter zijn!
Wil je dat iets werkt, maar pijn doet aan je ogen? Laat dan boekhouders, techneuten en tegenwoordig ook de jongens van de zonnepanelen samen hun gang gaan. Lees meer »

Downloads

Emergo Business Partners - © 2018