Energie uit fraaie daken
Plezierig wonen voor iedereen!
Maximale voorbereiding - minimale overlast
Partner voor prefab oplossingen
Bouwen is topsport!
Doordachte keuzes voor optimale resultaten
Dromen - denken - doen!
Wat is prefab?
Prefab, prefabricage, industrialisatie en assembleren zijn de kernwoorden van de toekomstige bouwplaats. Maar wat betekenen ze eigenlijk? Lees meer »
31 woningen in Haaften
Voor onze opdrachtgever Muller bouw mochten wij de daken leveren voor 31 rijwoningen in een dorpse setting. De locatie bevindt zich achter het nieuwe MFC en is gelegen tussen de Bernardstraat en Enggraaf. Lees meer »
Prefab daken voor nieuwbouwwijk in Nunspeet.
Aan de noordoostkant van Nunspeet wordt Molenbeek ontwikkeld. Een landelijke wijk met een dorps karakter. Molenbeek vormt de laatste grote uitbreidingslocatie van Nunspeet. Lees meer »
Vakantie!
Met een zomerse BBQ luiden wij onze vakantie in. Emergo is gesloten van 30 juli tot en met 24 augustus. Fijne vakantie! Lees meer »
Digitalisering in de bouwsector
Elke ondernemer in de bouwsector doet er verstandig aan om regelmatig rustig na te denken over zijn bedrijfsprocessen en de wijze waarop ICT deze kan ondersteunen.  
  Lees meer »
Nieuwe locatie Emergo Almelo
Emergo Vastgoed B.V. en XL Businesspark Twente hebben woensdag 11 juli een ontwikkelingsovereenkomst getekend voor een bouwlocatie op XL Businesspark te Almelo. Lees meer »
Moderne woningen in traditionele stijl
Hoogwaardige isolatie voor het nieuwbouw project Veenrijk. De twee-onder-éénkappers zijn geïnspireerd op een typisch historisch landhuis uit Veenendaal. Kenmerkend zijn de hoge kap met een doorlopende daklijn en de vele erkers en dakkapellen.  Lees meer »
Project in Vizier: Kampen
Geslaagde productlancering voor Navitect II in Kampen. Lees meer »
De Optimaat
De Optimaat woning is ongetwijfeld één van de meest opzienbarende concepten van dit jaar in de nieuwbouwmarkt. We spraken Jesse Versluijs en Koos Wessels over het concept en de samenwerking tussen KlokGroep en Emergo. Lees meer »

Plezierig wonen voor iedereen!

Emergo in 60 seconden

Emergo is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en monteren van prefab bouwcomponenten. Emergo biedt totaaloplossingen voor de gebouwschil: prefab daken, gevelvullende elementen, prefab dakkapellen en schoorstenen. Aanvullend op de houtskeletbouw componenten biedt Emergo ook duurzame gebouw geïntegreerde energieoplossingen zoals het prefab energiedak met indak zonnepanelen en energiemodules. Complete woonmodules zoals prefab uitbouwen en prefab badkamers maken ook onderdeel uit van ons productassortiment. Emergo is gevestigd in Stadskanaal en Almelo en is door heel Nederland actief met montageteams.

Downloads

© 2018 - Emergo Business Partners