Gebouwschil

Prefab daken

Emergo produceert onder goed geconditioneerde omstandigheden kwalitatief hoogwaardige en uitstekend isolerende dakelementen voor renovatie. Deze dakelementen kunnen het oude dak compleet vervangen en zijn dan aan de binnenzijde afgewerkt en reeds voorzien van dakramen en -doorvoeren. Ook kunnen de prefab dakelementen over het oude dakbeschot worden geplaatst. De kant-en-klare elementen worden just-in-time op de bouwplaats geleverd en gemonteerd. Snel en effectief. De prefab daken kunnen door ons worden bedekt met pannen en/of PV-panelen.

Prefab dakkapellen

Bestaande woningen kunnen bij renovatie worden verrijkt met prefab dakkapellen. Deze geveb uitzicht en ruimte en vormen een esthetisch geheel met het dak. Emergo produceert en monteert prefab dakkapellen met diverse afwerkingsmogelijk-heden. Onderhoudsarme bekleding, zink of (afgelakte) houten gevelbekleding? Emergo biedt keuzevrijheid.

Prefab schoorstenen

Op een mooi dak hoort een passende schoorsteen. Emergo kan bij renovatie een bestaande schoorsteen vervangen door een lichtgewicht prefab schoorsteen. Emergo levert en installeert prefab schoorstenen die kwalitatief en esthetisch naadloos aansluiten op de geproduceerde daken. Met keuze in afwerking, afmeting en doorvoeren voor technische installaties krijgt de klant een perfect product op maat.

Prefab wanden

Naast daken vervaardigt Emergo ook fraaie en uitstekend isolerende wand- en gevelelementen. Deze prefabelementen kunnen de oude gevel compleet vervangen en zijn dan aan de binnenzijde afgewerkt en reeds voorzien van kozijnen en deuren. Ook kunnen nieuwe gevelelementen voor de bestaande gevel worden geplaatst. De kant-en-klare elementen kunnen, indien gewenst, worden voorzien van een gevarieerd aanbod gevelbekleding. Emergo zorgt voor just-in-time levering en montage op de bouwplaats.

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners