Gebouwschil

Prefab daken

Emergo produceert in de geconditioneerde omstandigheden van zijn fabriek kwalitatief hoogwaardige en uitstekend isolerende dakelementen. Deze zijn aan de binnenzijde afgewerkt en reeds voorzien van dakramen en -doorvoeren. De kant-en-klare elementen worden just-in-time op de bouwplaats geleverd en gemonteerd. Snel en effectief. De prefab daken kunnen door ons worden bedekt met pannen en/of PV-panelen. Klik hier voor projecten.

Prefab dakkapellen

Een dakkapel geeft uitzicht en ruimte en vormt een esthetisch geheel met het dak. Emergo produceert en monteert prefab dakkapellen met diverse afwerkingsmogelijkheden. Onderhoudsarme bekleding, zink of (afgelakte) houten gevelbekleding? Emergo biedt keuzevrijheid.

Prefab schoorstenen

Op een mooi dak hoort een passende schoorsteen. Emergo levert en installeert prefab schoorstenen die kwalitatief en esthetisch naadloos aansluiten op de geproduceerde daken. Met keuze in afwerking, afmeting en doorvoeren voor technische installaties krijgt de klant een perfect product op maat.

Prefab wanden

Naast daken vervaardigt Emergo ook fraaie en uitstekend isolerende wand- en gevelelementen. Deze zijn aan de binnenzijde afgewerkt en reeds voorzien van kozijnen en deuren. De kant-en-klare elementen kunnen, indien gewenst, worden voorzien van een gevarieerd aanbod gevelbekleding. Emergo zorgt voor just-in-time levering en montage op de bouwplaats.

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners