Gebouwschil

Alles onder één dak

Emergo on Top® is een complete en integrale turnkey dakoplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Emergo biedt zijn klanten één aanspreekpunt voor dakontwerp en -constructie, maar ook voor montage en eindafwerking met pannen en/of PV-panelen. Onze producten worden vervaardigd door enthousiaste en professionele vakmensen in moderne fabrieken onder goed geconditioneerde omstandigheden. Daarmee kunnen we een constante kwaliteit waarborgen. Emergo heeft eigen montageteams, actief in Nederland boven de grote rivieren. Daarnaast werkt emergo samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers.
Emergo on Top
Integrale dakoplossing, vooruitstrevend en compleet
 

Samenwerken

Proces
Doen waar je goed in bent, samenwerken met bouwpartners die dat ook zijn. Co-creatie van specialisten is volgens Emergo de sleutel tot een goed en efficiënt bouwproces. Meer werkplezier, een optimale communicatie en afstemming in ontwerp en uitvoering (ook virtueel via BIM) zorgen voor een hoogwaardig eindresultaat met minder tot geen faalkosten. Emergo kan desgewenst het hele proces van ontwerp, fabricage, montage en afwerking van het dak voor zijn rekening nemen. Eén aanspreekpunt, het hele proces in één hand, inclusief just-in-time levering en montage. En dat zowel bij nieuwbouw als renovatie.
Kwaliteitsborging
Bouwkwaliteit is een samenspel van specificaties en eigenschappen van producten en processen. Emergo focust op afstemming en overleg met klanten, bouwpartners en leveranciers, op objectieve informatie en kwaliteitsborging. Als dakspecialist beschikt Emergo over het KOMO-certificaat Daksegmenten, het KOMO-certificaat Houtskeletbouw en het KOMO-certificaat Montage Prefab Daksegmenten. Daarmee is de kwaliteit van eindproduct en productieproces geborgd.

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners