Over Emergo

Organisatie

Emergo Business Partners B.V. is een holding van vier werkmaatschappijen. De aandelen van de holding zijn ondergebracht in Stichting Administratiekantoor Emergo Business Partners. Het personeel is in dienst bij Emergo Services B.V die de werknemers uitleent aan de zusterondernemingen.
De hoofdvestiging van Emergo bevindt zich in Stadskanaal, de belangrijkste nevenvestiging in Almelo. Ook worden locaties gehuurd in Nieuw-Buinen, Almelo, Wormerveer, Teuge en Harderwijk. Bij Emergo zijn circa 100 medewerkers in (vaste) dienst werkzaam en circa 30 op inhuurbasis. Zij vertegenwoordigen samen bijna 130 FTE. Ons beleid is om medewerkers met de juiste competenties die passen in onze bedrijfscultuur zoveel mogelijk een vaste aanstelling te geven. Bij Emergo werken op kantoor niet alleen bouwkundigen, maar is er volop perspectief voor werktuigbouwkundigen, elektrotechnici en industrieel ontwerpers. Ook op de werkvloer wordt het spectrum van werkzaamheden van steeds breder. Onze productiemedewerkers doen veel meer dan timmeren. Er worden lijmtechnieken toegepast en installatietechnische componenten in onze producten verwerkt. Onze ambitie is om al onze mensen optimaal te bekwamen voor het modulair bouwen.

Organogram Emergo

Prefast

Prefast ontwerpt, produceert en monteert kant-en-klare uitbouwen en complete badkamermodules voor de particuliere markt. www.prefast.nl

Thuins

We zijn handig met hout en met staal! Thuins voert een mooie collectie zelfgemaakte meubels voor huis en tuin voor de particuliere markt. www.thuins.nl

Engineering

Emergo Engineering is een dynamisch ingenieursbureau. Emergo Engineering adviseert, berekent en ontwerpt constructies en installaties voor de industrie en woning- en utiliteitsbouw. Ook voert Emergo Engineering inspecties en certificeringen uit. Ons team is vooruitstrevend, betrouwbaar en denkt vanaf de conceptfase proactief mee in het tot stand komen van een project. We zijn op de volgende gebieden nationaal en internationaal actief:
  • Procesindustrie
  • Woning- en utiliteitsbouw
  • Machine- en werktuigbouw
  • Lastechniek en metaalkunde
  • Inspectie & certificering

Architectuur & Advies

Emergo heeft in-huis-expertise op het gebied van architectuurontwerp en -advies. Emergo Architectuur benadert ontwerpopgaves op creatieve maar zeker ook op praktische wijze. Emergo Architectuur is een waardevolle sparring partner bij de ontwikkeling van modulair en industrieel bouwen.

Downloads

© 2019 - Emergo Business Partners