Blog

Kom langs bij onze stand op de Bouwbeurs!

Kom langs bij onze stand op de Bouwbeurs!

We nodigen jou uit om in februari bij ons langs te komen op onze stand op de Bouwbeurs 2019. Lees hier meer over de data, wat we presenteren en hoe je gratis een toegangsbewijs kunt krijgen!
14 januari 2019

Elke twee jaar in februari ontvangen ruim 600 exposanten zo'n 75.000 vakbezoekers in Utrecht. De BouwBeurs is hiermee de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier tonen fabrikanten en toeleveranciers de oplossingen voor de bouwprojecten van vandaag en de innovaties van morgen. De BouwBeurs is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De stand van Emergo vind je in hal 11 standnummer D066 Emergo presenteert het fraaie gebouw geïntegreerde energiedak Navitect II en de wijze waarop dit dak perfect gecombineerd kan worden met andere componenten zoals dakvensters, dakdoorvoeren en energiemodules. Ook onze totaaloplossing van een industrieel geproduceerde prefab gebouwschil is een bezoek aan onze stand meer dan waard!

Klik hier voor een gratis toegangsbewijs voor de Bouwbeurs 2019!

Voor de editie 2019 is bijzonder zorgvuldig gekeken naar thema´s die nú actueel zijn. Deze thema's zie je ook overal op het evenement terug. Bijvoorbeeld de onderwerpen van de presentaties, de samenwerkingen met branchepartijen en het aanbod.

Bouwbeurs thema's 2019

© 2019 - Emergo Business Partners