Blog

Een metamorfose in Overveen.

Een metamorfose in Overveen.

Met veel aandacht voor fraaie details en hoogwaardige materialen is er in Overveen een aantal mooie woningen neergezet. Emergo heeft voor deze woningen de daken mogen verzorgen. 
03 april 2019

Vijverpark Overveen

In totaal werden circa 80 woningen hier gebouwd, in fases. Ze kregen de Overveense architectuurstijl met veel aandacht voor fraai gedetailleerde gevels met afwisselende raampartijen en hoogwaardige materialen. Het ontwerp van de woningen komt van Mulleners en Mulleners architecten en is in samenwerking met het kwaliteitsteam en de klankbordgroep tot stand gekomen. De al aanwezige monumentale bomen en slingerende waterpartijen geven de woonbuurt een parkachtig karakter. Het plan ligt op een steenworp afstand van het centrum van Overveen, waar diverse voorzieningen als scholen, kinderopvangcentra en sportvoorzieningen al aanwezig zijn.

Op www.marinehospitaalterrein.nl is meer informatie te vinden over het project.

Prefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken OverveenPrefab Daken Overveen

© 2019 - Emergo Business Partners