Blog

Terugblik op een succesvolle BouwBeurs

Terugblik op een succesvolle BouwBeurs

We hebben op de BouwBeurs van 2019 in Utrecht veel bezoek gehad op onze stand, waardoor veel nieuwe mensen en partijen ons hebben kunnen leren kennen en vice versa. Herbeleef onze stand door middel van de foto's en de video's.
15 februari 2019

 
BouwBeurs 2019

Ook dit jaar stond Emergo weer op de BouwBeurs! De BouwBeurs 2019 vond plaats van 4 tot en met 8 februari in de jaarbeurs in Utecht en trok ruim 75.000 bezoekers vanuit het hele land. Op onze stand stonden onder andere een life-size dak waarop onze producten zijn verwerkt en een koffiebar, waardoor we veel interessante gesprekken hebben gehad met verschillende partijen en we onze innovaties hebben kunnen laten zien.
 

Navitect II en prefab wanden met steenstrips

Dit jaar presenteerden wij vooral ons energiedak Navitect II, de opvolger van de eerste versie van ons energiedak dat we twee jaar geleden op de BouwBeurs presenteerden. Inmiddels is Navitect II een technisch doorontwikkeld product. Het doel van Navitect II is om een totaaloplossing voor het dak, die er ook mooi uitziet, aan te bieden aan onze klanten en consumenten.
 
Verder presenteerden wij ook een nieuw product: onze geprefabriceerde wanden die wij voorzien van steenstrips. We merken dat daar een behoefte naar is op de markt. Wanneer wij volgend jaar met dit product op de markt zullen komen, verwachten wij dat we daarmee een groot deel van deze behoefte kunnen voorzien.
 

Nieuw platform voor de particuliere markt: Energetics

Emergo bedient met name de grootzakelijke bouwmarkt, waarvoor wij allerlei innovaties hebben ontwikkeld. Deze innovaties willen wij echter ook beschikbaar stellen voor kleinere bouwbedrijven en particulieren, zodat we duurzaamheid bereikbaar kunnen maken voor iedereen. Om deze doelstelling te kunnen halen hebben wij tijdens de BouwBeurs een nieuw platform gelanceerd genaamd Energetics. Dit platform zal de kleine ondernemers, productpartners en particuliere huizenbezitters samenbrengen en informatie en advies geven om innovaties ter behoeve van duurzaamheid toe te gaan passen op de bestaande woningen in Nederland.
 
Deze BouwBeurs hebben wij ervaren als inspirerend! We hebben veel bezoek gehad op onze stand, waardoor veel nieuwe mensen en partijen ons hebben kunnen leren kennen en vice versa. Wij hopen dat wij hebben kunnen laten zien dat de verduurzaming van je woning niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook heel mooi kan worden.

Bekijk hieronder de foto's en de film die we hebben laten zien op het scherm op onze stand. De folders van onze producten en het kwartaalblad Emergo Visie kunt u op onze downloads pagina vinden.
 

De stand van Emergo Prefab op de bouwbeursJonathan Neinders bij het Navitect II energiedakPlaten van referentieprojecten in onze standMarco Malaihollo van Energetics bij het Navitect II dakVELUX dakraamintegratie in het Emergo Navitect II energiedakHendrik-Jan WeggemanGerrit Jan van Riessen van EnergiesystemenJan-Willem de Lange legt het Navitect II systeem uitVeel beursbezoekers bekeken ons energiedak Navitect IIKoos WesselsNavitect II met terracotta panelen van ExasunGerrit Jan van Riessen in gesprekJohan RozendomMarco Malaihollo en Pieter NeindersKoos Wessels in gesprek over de Navitect II panelenHet Navitect II dak met dakdoorvoerDe stand met koffiebar en beursfilm

© 2019 - Emergo Business Partners