Blog

12,5 jaar bij Emergo

12,5 jaar bij Emergo

Het bedrijf Emergo bestaat nu ongeveer 14 jaar en dat betekent dat er ook al enkele jubilea zijn gevierd bij ons. Vandaag spreken we met 2 medewerkers die pas geleden, vlak na elkaar, 12,5 jaar in dienst waren.
07 november 2018

Zij zijn dan ook een van de eerste werknemers van het bedrijf Emergo en hebben de gigantische groeispurt van de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt.
 

Jonathan Lups is productieleider van onze fabriek in Almelo en nadat hij gefeliciteerd werd door de directie hebben we hem een aantal vragen mogen stellen over zijn tijd bij Emergo.
“Ik vind het gewoon in een woord geweldig hoe ik de afgelopen tijd bij Emergo mee heb mogen maken. Ook om zo’n groei mee te maken als die Emergo heeft gehad is natuurlijk gewoon een droom voor elke werknemer.” Met groei komen ook nieuwe collega’s en daarover vertelt Jonathan: “Dat is natuurlijk altijd leuk. Altijd nieuwe karakters en dat is een hele leuke uitdaging. Zoals ik ook een karakter heb en mensen met mij moeten omgaan probeer ik ook met mijn collega’s om te gaan.”
 
Jonathan Lups is vanwege een hernia een tijd niet aan het werk geweest en hij vertelt daarover: “Dat half jaar duurde voor mij veel te lang. Ik wilde eigenlijk na 2 weken meteen weer terug, maar ik werd tegengehouden” lacht Lups. “Elke week dat ik eerder mocht beginnen was het feest voor mij.” “Het kan iedereen gebeuren, zo’n hernia. Het schoot er bij mij gewoon in en ik kon toen helemaal niks meer. Ik ben blij dat ik nu weer alles kan.” Op de vraag: Wat is voor jou nou het hoogtepunt van je week als productieleider? Antwoordt Lups: “Het is fantastisch als het allemaal heel lekker draait en het personeel met plezier naar zijn werk kan. Als er geen onenigheid is en iedereen gewoon zijn werkzaamheden kan doen wordt zo’n hele week tot een hoogtepunt voor mij.”
 

Jonathan VersluijsJonathan Lups en Koos Wessels

Jonathan Versluijs is BIM-modelleur op onze tekenkamer in Stadskanaal. Ook nadat hij werd gefeliciteerd door de directie mochten we een paar vragen stellen waarna Versluijs begon met: “Ik heb al die jaren met plezier bij Emergo gewerkt en het is mooi om mee te mogen werken dat een bedrijf in zo’n korte tijd hard groeit en ontwikkeld. Wat het zo mooi maakt is dat we vooruit kijken, naar ontwikkelingen, naar uitdagingen, de vraag vanuit de bouw en denken in oplossingen.” Over zijn collega’s verteld Versluijs: “We hebben een relatief jonge groep die innovatief bezig is en hart voor het product heeft. Wanneer we samenwerken in zo’n groep komen we tot mooie oplossingen en mooie ontwikkelingen. Ik denk dat mede daardoor Emergo zo gegroeid is.”
 
Vanwege de snelle groei van Emergo krijgt Jonathan regelmatig nieuwe collega’s erbij. Versluijs vertelt: “Emergo pakt dit heel professioneel op  door een interne opleiding en persoonlijke begeleiding. Op de tekenkamer worden nieuwe collega’s ook één op één begeleid om zo snel mogelijk de (werk)voorbereiding onder de knie te krijgen.”
 
“Emergo is een bedrijf met een geweldig team dat gedreven is en hart heeft voor het product dat we maken. We zijn steeds aan het ontwikkelen en er komen elke keer weer uitdagingen waar we samen weer oplossingen voor mogen bedenken.”

We bedanken Jonathan en Jonathan voor hun tijd bij Emergo en we hopen ze nog vele jaren als collega bij ons te hebben!
 

© 2019 - Emergo Business Partners